bowlle
/ws_foto/633/files/adresy(1).xls


Blesková bowle
Suroviny:
2 broskvové kompoty,
100 g pískového cukru,
Broskve necháme okapat (šťávu z kompotu dáme vychladit) nakrájíme na kostičky, dáme do skleněné mísy na bowli nebo do skleněného džbánu, zasypeme cukrem, zalijeme koňakem, šťávou z pomeranče a částí vína tak, aby bylo ovoce zakryté. Necháme asi 2 hodiny odležet, několikrát promícháme. Pak přidáme šťávu z broskví a zbytek vína. Dáme do chladničky. Před podáváním přilijeme sodovku nebo sekt a podáváme v hrníčku se lžičkou.
Suroviny:
1 ananas, hrozen vína, 20 dag pískového cukru,
bílého vína,
Postup:
Ananas rozpůlíme a lžičkou vydlabeme dužinu. Hroznové víno nakrájíme na půlky. Vložíme do mísy, posypeme cukrem a zalijeme vínem. Za občasného míchání necháme v chladničce, až se cukr rozpustí. Před podáváním přilijeme sekt.
Type the title here
Type the text here